Vlooien, teken en wormen beschermingsabonnement
Met het beschermingspakket van Pets Place houd je jouw hond of kat langdurig vrij van vlooien, wormen en teken! Deze service is speciaal voor onze VIP Club leden beschikbaar. Nog geen lid? Dan word je automatisch lid bij aankoop van een pakket. Kies hieronder een pakket voor een half jaar of een jaar bescherming, inclusief 25% korting (reeds verwerkt in de prijs) en handige reminderservice!
Hulp nodig bij het kiezen? Download de dan de app en klik op de banner!

Half jaar pakket hond

Half jaar pakket kat

Speciaal voor VIP Club leden

Deze service is speciaal voor onze VIP Club leden beschikbaar. Met dit spaarprogramma spaar je niet alleen punten voor korting maar krijg je ook relevante tips en aanbiedingen op basis van het profiel van jouw dier. Bovendien kun je gebruik maken van extra services en speciale VIP events. Meer weten over het programma? Lees meer over de VIP Club

Doorlopend beschermd

Je kunt hier een pakket aanschaffen voor een half jaar of een jaar bescherming, inclusief korting en reminderservice. In het pakket ontvang je: alle producten die jouw hond of kat nodig heeft om beschermd te zijn tegen parasieten; 25% korting op de reguliere prijs van de producten (reeds verrekend in de pakketprijs) & herinneringsmails met de juiste toediening om geen behandeling te vergeten.

Hulp bij ontwormen en ontvlooien

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste pakket? Klik op de banner in de app of ga via de Mijn Account omgeving op de website naar het "Mijn abonnementen" gedeelte. Hier wordt je doorverwezen naar het juiste pakket aan de hand van de gegevens van jouw dier! Je kunt ook langskomen in één van de Pets Place winkels en kunt daar informatie krijgen over ontwormen en ontvlooien. Het beschermingsabonnement is ook beschikbaar in onze winkels!