Op zoek naar een cadeau voor je huisdier?

Wij hebben de mooiste cadeaus zoals speelgoed, accessoires en snacks voor je hond, kat, knaagdier, vogel of paard! Leuk om te geven voor dierendag, sinterklaas, de kerstdagen, verjaardagen of gewoon omdat ze het altijd verdienen!

Inspiratie nodig voor cadeaus?

Laat je inspireren door onderstaande Instagram foto's van andere huisdierbaasjes of kijk op onze inspiratiepagina voor meer!

Speelgoed

Met een geschikt speeltje kan je jouw dier uren vermaken! Door te spelen houd je jouw beste vriend in topconditie. Het is een goed idee om regelmatig te rouleren met speeltjes, zodat jouw dier niet verveeld raakt. 

Samen spelen met hondenspeelgoed versterkt de band tussen jou en je viervoeter! Met de apporteer speeltjes kan jouw trouwe viervoeter lekker zijn energie kwijt. Kattenspeeltjes ondersteunen het jachtinstinct van jouw huistijger, nu heeft hij geen tijd meer om zich te vervelen. 

Vogels en knaagdieren zijn actieve beestjes! In het wild zijn ze altijd in beweging. Met speciaal vogelspeelgoed en knaagdierspeelgoed houd je jouw kleine vriend lekker bezig!  

Snacks

Wil je jouw beste vriend eens goed verwennen? Dat kan heel goed met de dierensnacks van Pets Place! Ons assortiment met snacks heeft voor ieder dier wat wils. Beloon je hond door het geven van een heerlijke hondensnack, bijvoorbeeld na een speelse training. Wil je jouw kat eens een extraatje geven? Kies uit de lekkerste kattensnoepjes en snacks

Heeft jouw kleine knaag- of gevleugelde vriend een verwenmomentje verdiend? Met een lekkere knaagdiersnack zoals een knabbelstick of vogelsnack komt dat verwenmomentje vast goed! 

Manden en kussens

Ieder dier wil graag zijn eigen, veilige plekje om lekker te relaxen of te slapen. Een speciale hondenmand valt zeker in de smaak bij jouw harige vriend. Honden vinden het heerlijk om tussen de randen van mandje te liggen, zodat ze beschermd zijn tegen de tocht in huis. Katten kunnen zich heerlijk nestelen in hun eigen speciale kattenmand! Verwen jouw trouwe viervoeter met een zalig warm en zacht plekje!